A Menton cégcsoport alappillérei

Miben vagyunk mások, mint a piac többi szereplője?

Cégünk, a M.E.N.T.O.N Jobs Kft teljes körű HR megoldásokat kínál, a piac minden szereplőjének. Nem csak akkor állunk rendelkezésre, amikor épp munkaerőhiány van, hanem akkor is, amikor a megnövekedett adminisztrációs problémák miatt lelassultak a folyamatok.

Partnereink azért kedvelnek minket, mert egy olyan fiatalos dinamikát és helyzethez illő rugalmasságot viszünk az együttműködésbe, ami nélkül nem működhetne a piacunk. Nem kifogásokat keresünk, és kibúvókat, hanem megoldásokat kínálunk, mindezt úgy, hogy egy profi csapattal dolgozunk. Egyedi, teljesen személyre szabott céges hozzáállásunk miatt, méltán harcoltuk ki magunknak, a „kézműves szolgáltató” címet!

Legyen az munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, diák, felnőtt vagy épp nyugdíjas munkaerő, mi oda tesszük magunkat, és kihozzuk a projektből a maximumot.

Miért jó a munkaerő-kölcsönzés?

Munkaerő-kölcsönzés

Gyors piaci reagálás, azonnali munkaerő lehetőség, és időmegtakarítás. Ezek a munka-kölcsönzés legfontosabb ismérvei. A legtöbb idő az interjúztatással, és a hirdetések kezelésével megy el, ráadásul egy profi HR szakembernek rengeteg más feladata is akad egy munkanapon, mint csak a jelöltekkel történő kapcsolatfelvétel.

A Menton Jobs kölcsönzési szolgáltatása alkalmazkodott a piac rugalmatlanságához, és egy olyan szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki, amivel profin, és gyorsan tudjuk kiszolgálni a partnereinket.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Munkaerő-közvetítés

A profi szakember megkeresése időigényes, és nagyon hosszúra el tud nyúlni a folyamat. Tapasztalatból tudjuk, hogy rengeteg jelölt átnézése, interjúztatása után jut el az ember a végső, ideális emberhez, viszont itt is fennáll annak az esélye, hogy nem érkezik meg az interjúra.  Több éves tapasztalatunk alapján komoly szaktudást halmoztunk fel a toborzási hatékonyságunk növelésére, és visszajelzések alapján tudjuk, hogy drasztikus különbségek vannak a piaci, és az általunk alkalmazott módszerek között.

A Menton Jobs munkaerő-közvetítési szolgáltatása komoly garanciákat biztosít, így Önnek addig nem kerül pénzbe a szolgáltatás, amíg a dolgozót munkába nem állította.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a munkaerő-közvetítés?

Miért jó nyugdíjas munkaerőt alkalmazni?

Nyugdíjas foglalkoztatás

Vannak olyan feladatkörök, amikre nem, vagy csak kevés jó szakembert lehet találni az aktív korúak között. Ha nyugdíjas munkaerőről van szó, a következő szavak juthatnak eszünkbe: megbízható munkaerő, lojális hozzáállás, kimagasló türelem. Főállásban, és részmunkaidőben is rengeteg nyugalmazott ember szeretne dolgozni, és tenni a cégekért egy jobb megélhetés reményében.

A Menton Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet abban segít a munkaadóknak és a munkavállalóknak, hogy olyan feladatok kerüljenek megoldásra, amiket eddig nem, vagy csak felületesen tudtak megoldani más szakemberek.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Diák foglalkoztatás

A diákfoglalkoztatás a tanulóknak tapasztalatszerzést, a munkaadónak dinamikus, jól formálható munkaerőt jelent. A fiatalos mentalitás, az eszközök gyors és profi kezelése nagy segítséget jelenthet egy szervezet életében. Legyen az projekt jellegű munka, fizikai vagy épp szellemi munkavégzés, a fiatalok fejlődési vágya, és rátermettsége sokkal hozzájárulhat a cégük jövőjéhez. Nagyon sok esetben a diák munkaerőből lesz a későbbi leglojálisabb szakember a cégnél, így nem csak átmeneti megoldásként szabad rájuk tekinteni, hanem a jövőkép felépítésében is segítséget nyújthatnak.

Az UNI Smart diákszövetkezet a Menton cégcsoport szerves részeként segítséget nyújt Önöknek diák munkaerő-kölcsönzésében!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a diák foglalkoztatás?

Miért jó ukrán munkaerőt alkalmazni?

Ukrán munkaerő-kölcsönzés

A mai felgyorsult munkaerőpiaci helyzetben nagyon nehéz gyorsan reagálni. Sokszor hirtelen kell sok ember, vagy épp nincs megfelelő szakember csak irreális fizetésekért. Az egész világot sújtó vírushelyzet után sem várható, hogy varázsütésre megoldódik ez a helyzet. Az ukrán munkaerőpiacon, cégcsoportunk komoly kapcsolatokkal rendelkezik, és rengeteg helyen elismernek minket, mint megbízható, jól fizető cég.

A Menton Jobs segítségével akár hirtelen, nagy létszámú munkaerőt is igénybe tud venni!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Jelölt átvilágítás avagy "CV Screening"

A legtöbb partnerünk visszajelzése alapján: nincs idő hirdetni, túl költséges, és a jelölteknek történő visszajelzések megírása sokkal továbbtart, mint a tényleges szakember felvétele. A „CV Screening” szolgáltatásunk erre ad megoldás.  Több, mint 40 portál felületén tudjuk megjelentetni a hirdetést, és csoportosítani a bejövő jelentkezők anyagát. Leszűrjük, kiválogatjuk, adott esetben megcsináljuk az első körös kiválasztást a megbízóinknak, ezzel segítve a mihamarabbi felvételt. Egyszerű, és átlátható szolgáltatás, profi toborzás keretein belül.

A Menton Jobs a CV Screening szolgáltatást teljesen cégre szabva adja, így bármilyen területen is szeretné igénybe venni segítségünket, egyedi ajánlatot adunk rá!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a CV Screening?