Dolgozzunk együtt, oldjuk meg közösen a kihívásokat!

Köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásunk iránt!

Örömmel vesszük fel a kapcsolatot Önnel, amennyiben kitölti az alábbi űrlapot. Szeretnénk segíteni mihamarabb, így az elküldéstől számított 24 órán belül garantáljuk a visszajelzést!

Miért érdemes a Menton cégcsoportot választani?

Gyorsak, és precízek vagyunk!

A legtöbb szolgáltató hetekig váratja a partnereit, és az idő múlásával a megfelelő szakember hiánya, vagy a munkaerő kiesése komoly mínuszokat termel. Mi, az árajánlat beérkezése utáni 24 órán belül reagálunk, és a lehető leggyorsabb módon elkezdjük az együttműködés alapjait felépíteni!

Egyenrangúságot biztosítunk!

Tudjuk, hogy minden cég életében fontos a cash-flow. Az első perctől kezdve transzparens módon kommunikálunk az anyagiakról, ennek eredménye képen nincs alá-fölé rendeltség, senki sem függ a másik féltől. Egy cél van csak: a legideálisabb munkaerő szolgáltatást adni, és kapni. Erre törekszünk!

Profi csapatot adunk!

A Menton cégcsoport egyik legnagyobb előnye a csapatában rejlik. Nagyon különböző tapasztalatú, és korú munkatárssal dolgozunk (a diáktól, a nyugdíjasig), ebből kifolyólag rengeteg nézet és szakmai tudás vegyül cégen belül. Ezt a tudást, és szakmaiságot örökítjük tovább  minden partner felé!

Határokon túli segítség!

Nem csak magyar, hanem 3. országbeli (ukrán) dolgozókkal is rendelkezésre tudunk állni. Csapatunkban külön ukrán-magyar nyelvű toborzókkal dolgozunk, akik hihetetlen tapasztalatokkal, és kapcsolati hálóval rendelkeznek az ukrán piacokon. Az ukrán munkaerővel gyorsan tudunk nagy létszámot is biztosítani!

Amennyiben azonnali ajánlatra, és információra van szüksége...

Keresse fel bizalommal az Önhöz legközelebb elhelyezkedő kirendeltségünk vezetőit, akik kimagasló szakmai tudásukkal állnak rendelkezésére!

Kirendeltségvezetőink elérhetőségei

Mosonmagyaróvár

Horváth Tamás

Budapest

Zboray Balázs

Győr

Kovács Ádám

Referenciáink